По психологии на завтра задали описать банальные и привычные понятия с точки зрения прикосновения, вкуса и вообще субъективного ощущения. Хм, похоже, моему воображению когда-то ухитрились подрезать крылья, раз для него подобное задание было хорошим испытанием на стойкость...
Вот что, в конечном итоге, у меня получилось.
Вот что, в конечном итоге, у меня получилось.
Яка на дотик цифра 7? Вкрита
холодною лускою річ, що трішки дряпає шкіру. Проте взагалі схожа на їжака, який
виставляє свої колючки лише для захисту, а насправді дуже миле та чудове створіння.
Який смак у блакитного
кольору? Холодний, однак ніжний. Можливо, більше всього схожий з
зефіром, до якого додано м’ятний присмак. Чудово втамовує спрагу, хоча й наводить
на філософський лад.
Як виглядає свобода
розуміння? Спочатку ти начебто блукаєш у темному та густому лісі.
Проте з часом древа стають все рідшими, крізь них починає пробиватися сонячне
проміння. І ось, нарешті, ти виходиш з лісу, і очам відкривається лука, вкрита
яскравою, свіжою травою. Вітер несміливо огортає запахами польових квітів, викликаючи
впевненість у твоїх силах. Повітря чисте і прозоре – можна побачити все-все за
далекі кілометри від місця, де ти стоїш. Навіть темний ліс позаду здається не
таким похмурим. Ти робиш крок вперед і розумієш – ти господар цього світу. І
разом з тим – ти його найменша частинка.
Яка форма у четверга?
Щось мінливе і нестійке. «Чет» – більш округле та м’яке, у той час як «вер» – дещо
тверде та має багато кутів. І змінює воно свою форму раптово, лише на мить
затягуючись димкою.
Який смак у весілля?
Весілля дещо схоже на напій, кожен ковток якого з однієї пляшки смакує по-різному,
проте залежить від величини ковтка. Може бути солодким, може бути гірким, може
бути прохолодним та не мати яскраво вираженого відтінку, може навіть мати смак
прокислого компоту. І неможливо вгадати скільки потрібно ковтнути для того, щоб
насолодитися тим або іншим відчуттям. Проте переважає все ж гіркуватий присмак.
Щось на кшталт напою “Schweppes
Bitter Lemon”.
Немає коментарів:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.